sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Kaunis tennismailateline

Arkipäivän designia

Koulun  alussa saimme  nipun hyviä tennismailoja. Lähettäjää emme tiedä, mutta epäilen, että Variston Tenniksellä (VarTe) on sormensa pelissä. Keväällä yhdessä VarTe:n kanssa yritimme saada kasaan tenniskerhoa, mutta emme silloin vielä onnistuneet.

Liikuntasalin välinevarasto on kuin ammuttu täyteen tavaraa. Siksi joka tavaralle on paikkansa.

Kollegani Jukka teki yllä olevan tennismailojen säilytysvaunun. Kun ensimmäisen kerran näin vaunun, koin paitsi käytännöllistä, mutta myös esteettistä mielihyvää. Jokaiselle mailalle on oma rakosensa, alhaalta löytyy isoja, pehmeitä tennispalloja, joiden avulla on helppo opetella tenniksen alkeita.

Pyörillä liikkuva tennismailateline on kaunis.

Viime liikuntatunnilla kokeilin jo tenniksen opettamista. Verkkoina toimi pitkä rivi tavallisia voimistelupenkkejä.

Kerrankin minulla on sopivankokoinen liikuntaryhmä. Kollegani Kalle opetti toisella puolella salia osalle poikia korkeushyppyä, minä toisella puolella tennistä.

Yritin opettaa pojille oikeaoppisia rysty- sekä kämmenlyöntejä, osalle suoritteet olivat hyvin vaikeita. Pojat käyttivät aluksi aivan liikaa voimaa niin, että pallot lensivät pitkin seiniä.

Ainakin pojilla oli mukavaa. Pitänee vaan harjoitella lisää.

Tennis on loistava, mutta vaativa urheilulaji. Tiedän asian hyvin, koska pelaan säännöllisesti tennistä Variston Tenniskeskuksessa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti