perjantai 9. maaliskuuta 2012

Kouluruokailu 13. - kunnon ruokaa

Ennen ruokailua oppilailla oli kaksoisliikuntatunti, hiihdimme Lammaslammella aurinkoisessa talvisäässä. Lapset tulivat syömään posket punaisina reippaan hiihtämisen jälkeen.

Nälkä kurni vatsoissa.

Onneksi tarjolla oli kunnon ruokaa, merimiespihvejä perunoiden kera, kurkkuvesimelonijäävuorisalaattia, porkkanaretiisikesäkurpitsaraastetta ja ruisleipää.

Ruoka maistui. Ruokala huokui syömisen iloa.

Soijaviikkojen palaute on ollut ilmeisen tyrmäävää, koska ensi viikon soijakiusaus on korvattu kasviskiusauksella.

2 kommenttia:

 1. Vaikuttaminen kannattaa siis! Asiakaspalautteen kuunteleminen on varmasti kirjattu teidänkin kouluruokailusta vastaavien toimintasuunnitelmiin. Tämä on myös laajempikin tavoite, vaikke en ymmärräkään mitä sanonta "epic fail" tässä yhteydessä tarkoittaa
  http://uutiset.ruokatieto.fi/WebRoot/1043198/X_Uutistenhallinta-2-1-palsta_uusi.aspx?id=1227429

  Täällä Jenkkilässä mennään vähän isommalla pyörällä sekä valittamisessa että valittamisen kohteessa. Mutta aloittaja on myöskin ollut yksityinen ihminen. http://www.thelunchtray.com/pink-slime-watch-3-days-10000-signatures/

  Niin ja kiitos kuvista taasen!

  VastaaPoista
 2. Nyt mielessä jokin muu kuin kouluruoka: koulun säännöt. Oppilaita on rangaistava sääntöjen rikkomisesta. Toimin ohjeistuksen mukaan. Saan haukkumakirjeet kodista, sekä äidiltä että isältä, olen syytettynä myös asioista, joita en ole tehnyt. Opettajan arkipäivää? Huh huh.

  VastaaPoista